Efectul 3 în 7. Ce reclamaţie nu a făcut PSG la UEFA

14 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Efectul 3 în 7. Ce reclamaţie nu a făcut PSG la UEFA

Evident că PSG reuşeşte cu greu să-şi revină după eliminarea din Liga Campionilor după ce a pierdut incredibil meciul de pe Camp Nou-6-1 pentru Barcelona- dar reclamaţia înaintată UEFA arată mai degrabă o frustare care va rămîne mult timp. Fără a cere rejucarea meciului-lucru imposibil,de altfel- Psg arată că în 8 momente ale jocului echipa catalană a fost favorizată de arbitru. Pare mai degrabă o încercare disperată de a mai atenua din amărăciunea acestui eşec care va intra în istorie. Deşi cîştigase meciul de la Paris cu 4-0 PSG a căzut inexplicabil , a primit 6 goluri din care trei în ultimele 7 minute ale jocului.

Altfel spus echipa franceză a stabilit nişte recorduri ale neputinţei dar şi ale ghinionului greu de atins. În minutul 88 scorul era de 3-1 pentru catalani şi PSG era deja calificată-catalanii mai aveau nevoie de trei goluri. Iar în minutul 95 Barcelona conducea cu 5-1 iar francezii erau calificaţi. A urmat ultima fază a meciului iar PSG a luat gol.

Dincolo de prestaţia arbitrului PSG ar trebui să-şi pună doar o întrebare:o echipă de sute de milioane de euro poate primi trei goluri în 7 minute?

E o reclamaţie pe care nu a făcut-o la UEFA...

Alte stiri din Sport

Ultima oră