Prea ca în curtea şcolii! 12 goluri într-un meci de Liga Campionilor

23 Noi 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Prea ca în curtea şcolii! 12 goluri într-un meci de Liga Campionilor

Spectacol,aseară, în Liga Campionilor: Borussia Dortmund şi Legia Varşovia au stabilit un record care va fi  greu de egalat.

Nemţii au cîştigat cu 8-4 după un meci nebun în care s-a jucat cu garda jos.

În primele 25 de minute se înscriseseră deja 5 goluri iar prima repriză s-a încheiat cu un incredibil 5-2.Trebuie reamintit că în tur Borussia a cîştigat cu 6-0.Altfel spus,18 goluri în ambele întâlniri.

Cele 12 goluri din final au depăşit recordul de 11 goluri stabilit în noiembrie 2003 cînd Monaco a dispus de Deportivo La Coruna cu 8-3.

În celălalt meci al grupei, Real Madrid a cîştigat la Lisabona în faţa celor de la Sporting,scor 2-1. Ronaldo a fost primit ca un erou-starul portughez a debutat la această echipă- dar nu a strălucit şi nici nu a reuşit să înscrie.

 

Borussia conduce în grupă cu 13 puncte urmata de Real cu 11 puncte. În ultima rundă a grupei cele două echipe vor juca la Madrid: Real are nevoie de o victorie pentru a cîştiga grupa-şi şanse mai mari de a întâlni un adversar mai slab cotat-iar Dortmund îşi poate păstra pozPrea ca iţia de lider şi cu un egal.

Alte stiri din Sport

Ultima oră