Dinu Gheorghe, noul manager la Dinamo. Razvan Lucescu, favorit să preia echipa din vară

29 Apr 2015
Dinu Gheorghe, noul manager la Dinamo. Razvan Lucescu, favorit să preia echipa din vară
Aflat in prezent la Skoda Xanthi, formatie cu care a reusit performante notabile in intrecerile interne din Grecia, Razvan Lucescu nu duce lipse de oferte. In cazul in care va ajunge in finala Cupei Greciei, Lucescu Jr. ar fi tentat sa ramana la Xanthi, mai ales ca din sezonul viitor ar putea juca in cupele europene, iar cota sa ca tehnician ar creste considerabil.

Fostul selectioner al echipei nationale nu duce insa lipse de oferte. PAOK Salonic, club la care este legitimat Razvan Rat, si-l doreste pe Lucescu Jr, obiectivul gruparii in sezonul viitor fiind castigarea campionatului si accederea in primavara europeana.

Nu este exclusa nici o revenire a tehnicianului in Liga I. Dinu Gheorghe va fi prezentat astazi drept noul manager general al lui Dinamo. “Vama” i-a pus gand rau actualului antrenor, Flavius Stoican, pe care il va trimite sa pregateasca echipa a doua. Noul sef din Stefan cel Mare si-l doreste foarte mult pe Razvan Lucescu la Dinamo, insa daca nu va ajunge la un acord cu fiul lui Mircea Lucescu va apela, in cele din urma, la serviciile lui Daniel Isaila.

Toate mutarile petrecute in aceasta perioada la Dinamo sunt facute in urma sfaturilor pe care Mircea Lucescu I le-a dat finantatorului Ionut Negoita. Pe lista "cainilor", pentru postul ce va fi ocupat de catre Dinu Gheorghe, s-au mai aflat Florin Prunea si Cristi Munteanu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră