Dică - Alibec: ”Când va fi pregătit să fie util echipei, cu siguranță va veni la echipă”

18 Oct 2017 | scris de Magda Marincovici
Dică  - Alibec: ”Când va fi pregătit să fie util echipei, cu siguranță va veni la echipă”

Denis Alibec nu va juca în partida FCSB – Hapoel Beer Sheva din grupele Europa League, programată joi în Israel, de la ora 20:00, Nicolae Dică precizând că atunci când ”va fi pregătit să fie util echipei, cu siguranță va veni la echipă”.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, citat de GSP, a explicat, înainte de această partidă, într-o conferință de presă, de ce a luat această decizie, după meciul cu FC Voluntari (0-0).

"Eu nu l-am văzut pe Alibec de la meciul cu Voluntari, nu e adevărat că m-a înjurat. Secundul i-a transmis ce aveam de spus. Decizia am luat-o pentru viitorul lui. Eu sper ca după această perioadă să se gândească foarte bine, să vadă unde a greșit și să fie un alt jucător.
Când va fi pregătit să fie util echipei, cu siguranță va veni la echipă. Cu siguranță va avea a doua șansă", a transmis Nicolae Dică 

Celor care consideră că Dică s-a pripit luând decizia de a renunța la Alibec, tehnicianul le spune: "Am vorbit cu Denis Alibec de când am venit la Steaua mai mult decat am vorbit cu copilul meu. Eu îmi doresc anumite lucruri de la el, iar la meciul cu Voluntari a făcut un lucru care nu arăta respect față de mine și față de colegii lui".

Alte stiri din Sport

Ultima oră