CM din Qatar: Gestul violent de frustrare al lui Edinson Cavani față de... ecranul VAR (video)

03 Dec 2022
CM din Qatar: Gestul violent de frustrare al lui Edinson Cavani față de... ecranul VAR (video)

Eliminat de la Cupa Mondială, Edinson Cavani și-a lăsat toată frustrarea să explodeze după întâlnirea cu Ghana, scrie Le Soir.

Deși a câștigat cu 2-0 împotriva Ghanei, Uruguayul nu a reușit să se califice în optimile de finală ale Cupei Mondiale FIFA în a treia și ultima zi din Grupa H de pe stadionul Al. Janoub din Al Wakrah. Eliminarea s-a datorat Coreei de Sud care a învins Portugalia în același timp (2-1) și care a smuls locul 2 în calificări. La Celeste este eliminată astfel din cauza numărului de goluri marcate, cele două echipe având aceeași diferență de golaveraj. Ca și în 2014, în timpul participării sale anterioare, Ghana este eliminată din faza grupelor.

Dubla lui Giorgian De Arrescaeta a căzut la scurt timp după penalty-ul ratat de Ghana, Andre Ayew trăgând prea slab. În sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2010, Ghana ratase transformarea unui penalty la sfârșitul prelungirilor împotriva ... Uruguayului înainte de a fi eliminată la penalty-uri. Prin urmare, istoria s-a repetat într-un fel pentru echipa din Ghana. Sud-americanii, după ce au aflat de victoria coreeană, au demarat un ultim efort pentru a încerca să marcheze un al treilea gol necesar calificării. Prea tarziu. Și asta, în ciuda unei faze controversate asupra lui Edinson Cavani în careul Ghanei. Dar arbitrul, ajutat de VAR, a rămas inflexibil la plângerile uruguayenilor...

Frustrat de această decizie finală de arbitraj, Edinson Cavani și-a lăsat furia să explodeze când s-a întors la vestiar. Înainte de a intra pe hol, fostul jucător de la Paris Saint-Germain nu a ezitat să atace direct... ecranul VAR, doborându-l violent.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră