CFR este a treia oară consecutiv campioana României! Clujenii au învins cu 3-1 la Craiova în finala campionatului

03 Aug 2020
CFR este a treia oară consecutiv campioana României! Clujenii au învins cu 3-1 la Craiova în finala campionatului

CFR Cluj a devenit campioana României la fotbal după ce  a câștigat Liga 1 pentru a treia oară la rând. Clujenii au învins cu 3-1 pe CS Universitatea Craiova, într-un meci jucat pe „Ion Oblemenco”, cu titlul pe masă, potrivit stiri.tvr.ro.

Dan Nistor a deschis scorul pentru Craiova în minutul 11, cu un șut plasat de la 20 de metri. Oaspeții au egalat prin Vinicius (37), care a înscris cu capul după o lovitură de colț. În minutul 56, CFR se desprinde. Boli, nemarcat în mijlocul careului, marchează cu capul pentru 2-1. În minutul 76, Cosic îl faultează în careu pe Vincius, aflat însă într-o poziție suspectă de ofsaid și Deac înscrie din penalty.

Meciul din această seară a fost o situație inedită: partida din ultima etapă a fost o finală! În Comitetul Executiv al FRF s-a decis astăzi ca, în cazul unui rezultat de egalitate, să există două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea persistă, penalty-uri.

Decizia a fost luată deoarece 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene. Membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

CFR a mai fost campioană în 2008, 2010, 2012, 2018 și 2019.

Alte stiri din Sport

Ultima oră