Cât face Ronaldo? Scump,scump,scump...şi nimeni nu-l vrea...

24 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cât face Ronaldo? Scump,scump,scump...şi nimeni nu-l vrea...

Guillem Balague este ziarist sportiv ;i scrie pe Sky Sport. Specializat,]n primul r\nd pe fotbalul spaniol,el s-a dovedit,de obicei, bine informat iar analizele sale au o doză mare de obiectivitate.

Balague scrie că Real caută cumpărator pentru portughez dar nu a găsit până acum un club decis să-l cumpere pe jucător.Manchester United nu pare interesată iar PSG nu prea e convinsă.

Intr-un fel,stirea lui Balague e plauzibilă. Ronaldo e un jucător scump. Chiar dacă Real a scăzut suma de transfer la 60 de milioane de euro-puţin,totuşi faţa de cota jucatorului-n-au apărut mulţi doritori. Apoi,starul portughez ţine morţis la salariu-cel putin 20 de milioane de euro pe sezon.

Nu prea multe cluburi îşi permit o asemenea suma. Şi mai e ceva:vârsta jucătorului. Are 31 de ani, a intrat deja în partea de final a carierei. De ce ar vrea Real să-l vânda?

Costă mult pentru vârsta lui. Deşi Ronaldo e cel mai bun jucator al echipei,decisiv de cele mai multe ori blocheheaza -în opinia multora din club-evoluţia echipei. Ar fi timpul unei schimbări,pare sa spună Florentino Perez care,totuşi, nu prea ştie ce să facă. Echipa trebuie reconstruită, e nevoie de alţi jucători şi de alta filosofie. S-a vorbit un timp de Lewandowski. Polonezul a refuzat-n-are chef sa fie rezerva sau servantul portughezului. Intr-un fel, Realul joacă pentru Ronaldo şi recordurile lui personale. Paradoxal, dar jucătorul a devenit o frâna pentru evoluţia echipei din Madrid. De aici şi intenţia lui Bale de a pleca:acesta nu mai vrea să stea in umbra portughezului şi vrea sa fie el vedeta.

Şi Ronaldo simte ca a venit timpul să plece. Dar unde? Si cine e dispus sa-i satisfacă pretenţiile financiare?

Alte stiri din Sport

Ultima oră