Barcelona-Juventus. Luis Suarez se reîntâlneşte cu Chiellini

17 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Barcelona-Juventus. Luis Suarez se reîntâlneşte cu Chiellini

 

Întâlnirea dintre Barcelona şi Juventus în sferturile de finala ale Ligii Campionilor oferă şi câteva situaţii mai mult decât picante. În primul rând este vorba de Luis Suarez şi italianul Chiellini,protagoniştii unui moment „sângeros” petrecut la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia. Atunci, în timpul partidei dintre Italia şi Uruguay, Suarez l-a muşcat de ureche pe fundaşul lui Juventus în timpul unei dispute din careul italian.

Suarez a fost suspendat 6 luni şi deşi era transferat la Barcelona el a putut să intre pe terenul de joc mult după începerea campionatului spaniol. Tot timpul jucătorul Barcelonei a susţinut că incidentul a fost exagerat iar pedeapsa nedrept de severă.

Apoi mai trebuie reţinut faptul că Dani Alves, brazilianul care a cunoscut gloria în tricoul Barcelonei , va juca acum împotriva foştilor colegi.

Ca să nu mai vorbim de faptul că Dani Alves a fost un jucător extrem de iubit de fanii Barcelonei care nu pot uita uimitorul cuplu pe care-l făcea cu Messi . De altfel, brazilianul declara într-un interviu: „La bătrîneţe voi povesti cunoscuţilor că am jucat la cea mai bună echipă din lume alături de Messi,cel mai bun jucător din istorie.”

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră