Agitaţie la Barcelona: se măresc salariile!

25 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Agitaţie la Barcelona: se măresc salariile!

Mare agitaţie la Barcelobna:se măresc salariile. Nu ca ar vrea managementul dar se agită jucătorii. Vor bani mai mulţi,viata e grea şi tot mai scumpă iar cheltuielile pe măsura.

Busquets,de pildă,e tot mai nerăbdător:i se mareşte sau nu salariul? Conducerea amână:discutăm la vară. Dar la vară s-ar putea să fie cam târziu. Element cheie în jocul Barcelonei, Busquets este dorit de Guardiola la Manchester City. Acolo nu ar fi o problemă cu banii. La Barcelona câştiga 10 milioane de euro pe sezon. Şi cât ar vrea? Nici lui nu -i este prea clar...cât mai mulîi.Şi vrea un raspuns cât mai repede.

Acum semne că ar dori o mărire vin şi dinspre Luis Suarez. Uruguayanul e băiat cuminte, cu bun simţ dar ce-ar putea să faca cand toţi se agită. Doar să muşte,dar s-a lăsat...Şi el câştiga doar 10 milioane. Dar a avansat la statutul de supervedetă, golgheter de temut,lăncier imbatabil în atacul de vis al echipei.

Ce să facă şefii Barcelonei? Îi măresc salariul,au de ales? Da,dar cât ? Mai mult ca Neymar,alt jucator cu dor de mărire? Şi la ce distanţă de salariul lui Messi,cel mai bine plătit jucator din lume? Probleme de sănatate psihologică a echipei la care conducătorii Barcelonei trebuie să găsească un raspuns corect.

Apoi vine Neymar. Brazilianul, cu familionul său iubitor de euro,joacă tare. Tot amână semnarea prelungirii contractului ăi mai negociaza şi cu alte echipe.Ofertat, lăudat şi insistent curtat de PSG,Real şi Manchester United Neymar e ca măgarul lui Buridan:ce să aleaga?

Cere Barcelonei 20 de milioane de euro pe sezon,aproape-aproape de Messi. Şi daca s-ar putea,chiar mai mult.

Brazilianul e marul otravit din echipa catalană:vrea să fie cel mai tare la bani,peste tot şi toţi din lotul Barcelonei. Şi lasă de înteles că poate pleca oricând. Până la urmă s-ar putea să fie cum îşi doreste :să fie lasat sa plece(De reamintit povestea lui Ronaldinho,lăsat sa plece din cauza vieţii extrasportive-si cariera lui la vârf s-a terminat atunci).

Despre Messi nu sunt prea multe veşti. Doar zvonuri:că va avea un salariu de 40 de milioane de euro din sezonul viitor.Ce impact va fi!!!

Messi, pe care orice echipa l-ar vrea,indiferent cât ar costa. Chiar şi Barcelona şi-ar dori un jucător ca argentinianul. Şi de aceea va face orice ca să-l păstreze...

Alte stiri din Sport

Ultima oră