Dragostea de frate: Eric, fratele fetei cu mâinile amputate, este cel care i-a căutat brațul stâng și l-a recuperat

30 Dec 2022
Dragostea de frate: Eric, fratele fetei cu mâinile amputate, este cel care i-a căutat brațul stâng și l-a recuperat Galerie foto (2)

Cazul Alexeie, fata ale cărei brațe au fost amputate în teribilul accident de la Pașcani, a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul.

În urmă cu puțin timp, mama ei a transmis tuturor imagini și mesaje cu privire la fetița ei: Alexia a reușit să facă primii pași și zâmbește încrezătoare spre un viitor normal.

Chiar dacă a trecut deja prin 7 intervenții chirurgicale și vor mai urma, chiar dacă medicii au anunțat că va avea nevoie de 1 an de recuperare pentru a-și folosi mâinile la capacitate maximă, nimic nu poate umbri bucuria părinților de a-și vedea din nou copilul sănătos.

Aceștia au mai multe motive de bucurie și mândrie. Cel care s-a asigurat că fata are o a doua șansă la viață normală este chiar fratele ei.

„Băiatul meu este un erou și în acel moment a fost îngerul păzitor al surioarei lui. El a avut sângele și bărbăția să îi caute mâna surioarei lui după ce a văzut că nu o mai are. Eric Tudose, un copil de doar 16 ani”, a mărturisit tatăl Alexiei.

Băiatul le-a povestit părinților cum, imediat după accident, a început să îi caute mâna surorii sale în speranța că medicii i-o vor putea pune la loc. El a găsit mâna stângă a tinerei între fiarele autocarului.

Tatăl adolescentei de 15 ani, care a trecut printr-o operație grea după ce i-au fost amputate mâinile în accidentul de la Pașcani, a transmis un mesaj către echipa medicală, în frunte cu doctorul Sidonia Susanu, care i-au ajutat fiica. El susține că Alexia are acum doi îngeri: frățiorul său Eric și medicul Sidonia Susanu.

„Sidonia Susanu. Un inger printre oameni. Cuvintele sunt prea mici pt a putea exprima si pt a putea descrie on astfel de om. Nu stiu daca as putea eu ca părinte sa pot multumi indeajuns acestui inger. Alexia are doi ingeri. Frățiorul ei Eric Tudose si doamna doctor Sidonia Susanu, un  înger de la Dumnezeu trimis din rai pentru a face rai pe pământ pentru oameni”, spune tatăl Alexiei.

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră