YouTube a lansat propria platformă pentru gameri!

27 Aug 2015
YouTube a lansat propria platformă pentru gameri!
YouTube este cea mai mare platformă ce promovează un număr mare de jocuri online. Acum, Google dorește să devină un element important în gaming, lansând YouTube Gaming – un site dedicat și o aplicație separată, care se presupune că va capta atenția tuturor gamerilor.
 
Astfel, potrivit The Verge, YouTube Gaming va deveni concurentul platformei de gaming Twitch.tv, lansată acum câțiva ani de Amazon. Prin urmare, YouTube Gaming este versiunea îmbunătățită, focusată pe jocuri, a interfaței standard a YouTube-ului, unde „atunci când vei tapa cuvântul Call, îți va apărea denumirea jocului Call of Duty, ci nu Call Me Maybe”.
 
În practică, YouTube Gaming are nevoie să rezolve nu separarea clipurilor video ce aparțin lui Carly Rae Jepsen, care are un rezultat mic, dar demn de respect în motorul de căutare al platformei, ci separarea diferitor tipuri de conținut de joc, conținut care este ușor accesibil pe YouTube.

Atunci când accesezi platforma de gaming, fie pe web, Android sau iOS, vei vedea o nouă interfață, mai dark, câteva canale de gaming recomandate și un feed al celor mai populare canale de gaming, scrie diez.md. De asemenea, vei găsi opțiunile Channels și Games. În ultima, vei avea ocazia să găsești care sunt cele mai la modă jocuri, să le urmărești și să fii la curent cu toate noutățile despre acestea, care sunt evenimentele, competițiile sau streamurile live pe care nu trebuie să le ratezi.
 
La Channels, vei găsi canale live, un element cerut de către utilizatorii-gameri, dar și canale offline, cu diverse descrieri și critici despre anumite jocuri. De asemenea, unele canale mai vechi, chiar tradiționale de gaming, au devenit o parte a comunității YouTube Gaming și au șansa să se promoveze mai altfel și să devină extrem de populari în rândurile utilizatorilor.

Pentru moment, Youtube Gaming este disponibil doar în SUA și Marea Britanie, prin intermediul paginii web gaming.youtube.com și al unor aplicații pentru mobile, iar în viitor se va extinde și în alte părți ale lumii. 
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră