A încercat să treacă graniţa cu un copil ascuns în valiză. Surpriza vameşilor, la scanner

09 Mai 2015
A încercat să treacă graniţa cu un copil ascuns în valiză. Surpriza vameşilor, la scanner
Nervozitatea extremă a Fatimei, o adolescentă de 19 ani, când s-a văzut faţă în faţă cu agenţii Gărzii Civile aflaţi la post în Ceuta, enclavă spaniolă de sub 20 de kilometri pătraţi din nordul Marocului, a dat alerta. Cu atât mai mult, cu cât tânăra, o spaniolă originară din Maroc, a încercat să evite să treacă valiza din dotare prin scanner. Şi avea şi de ce! Avea ascuns în valiză nici mai mult, nici mai puţin decât un băiat de 8 ani, din Coasta de Fildeş, pentru a-l trece frontiera în mod fraudulos, scrie ladepeche.fr.

Când au trecut valiza prin scanner, operatorii vamali au observat ceva straniu, ceea ce părea a fi o persoană, a explicat purtătorul de cuvânt al Gărzii Civile. Când au deschis valiza, mare le-a fost surpriza!

Din păcate, cum era de aşteptat, starea minorului nu era deloc bună, date fiind condiţiile în care acesta fusese transportat.

Când a văzut că se deschide valiza, băiatul a spus:”Bună ziua, mă numesc Abou”.

Fatima, care îl transporta şi nu îi este mamă, a fost pusă la dispoziţia justiţiei, după ce a fost arestată. La câteva ore după, şi tatăl băiatului a fost arestat, când încerca să treacă pe la vamă.

Originar din Coasta de Fildeş, el locuieşte în Insulele Canare spaniole.

Conform primelor elemente ale anchetei, el i-ar fi cerut tinerei să îi transporte copilul în valiză, pentru a-l aduce în Spania.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră