DISPARIȚIA VIEȚII pe Terra se produce în sezonul de toamnă! Cum comentează NASA (VIDEO)

08 Iun 2015
DISPARIȚIA VIEȚII pe Terra se produce în sezonul de toamnă!  Cum comentează NASA (VIDEO)
După o perioadă lungă de timp în care nu mai simțisem presiunea niciunei amenințări despre un posibil sfârșit al lumii, aspect ce făcuse deja multă lume să se considere nemuritoare, iata că un grup de adepți ai teoriilor conspiraționiste lansează, cu succes, după numărul de aprecieri primite pe rețelele de socializare, un posibil scenariu final pentru civilizația umană și al vieții pe Pământ.

Dacă n-aveți nimic programat pentru intervalul 22-28 septembrie, anul curent, stați pe acasă, s-ar putea ca Pământul să aibă o neașteptată și catastrofală întâlnire cu un asteroid gigant, așa propovăduiesc, peste tot pe unde apucă unii mistici care spun că evenimentul va constitui începutul unei perioade de mari încercări, ce va dura fix șapte ani.

Și chiar dacă astronomii NASA, care de când cu viziunile astea despre ciocniri cu asteroizi monitorizează atent traiectoriile corpurile cerești de mari dimensiuni cu care s-ar putea intersecta Pământul, unii oameni par a aștepta cu entuziasm acest sfârșit, poate din plictis.

"NASA nu are cunoștință despre un asteroid sau o cometă care ar putea intra în coliziune cu Pământul, probabilitatea unui astfel de eveniment în viitorul apropiat este infimă. De fapt, putem afirma cu certitudine că nu există un astfel de risc în următoarele sute de ani", a declarat un purtător de cuvânt al agenției spațiale americane.

Niște persoane mai dibace în afaceri, au simțit că se pot câștiga bani serioși din această frică și au demarat un proiect de strângere de fonduri pentru un proiect care promite că va deturna orice asteroid care ar atenta la integritatea Terrei, după cum se vede în imaginile următoare....



Alte stiri din Reportaj

Ultima oră