Locuitorii unei capitale europene, fruntaşi la sex în grup

05 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Locuitorii unei capitale europene, fruntaşi la sex în grup

Un studiu realizat pentru un site erotic vine cu o conlcluzie mai mult sau mai puţin surprinzătoare, relatează standard.co.uk. Acest studiu arată că peste un sfert dintre parizieni au făcut sex în grup, statistică ce face din capitala Franţei fruntaşă la acest capitol.

Studiul realizat de institutul de sondare Ifop scoate în evidenţă deschiderea pentru libertate sexuală din capitala franceză, comparativ cu restul ţării. Acesta arată că 44% dintre bărbaţi au făcut sex cu o parteneră căreia nu îi ştiau numele, în timp ce numai 14% dintre femei au avut o asemenea experienţă.   

De asemenea, 35% dintre bărbaţi şi 10% dintre femei susţin că au avut experienţe sexuale cu trei sau mai multe persoane în acelaşi timp. Şi 43% dintre bărbaţi spun că au făcut sex cu două partnere în acelaşi timp, comparativ cu 17% dintre femei, aproape dublu faţă de rata la nivel naţional.

În medie, parizienii au susţinut că au avut 19 parteneri sexuali, comparativ cu o medie de 11, la nivel naţional.

François Kraus, şeful afacerilor politice şi curente ale institutului Ifop, a descris Parisul ca fiind "un loc unde sexualitatea este mai puţin controlată şi unde încălcarea tabu-urilor este mai puţin sancţionată". 

Studiul, intitulat "Paris, oraşul luminii, oraşul depravării", s-a bazat pe chestionarea a 2.000 de parizieni pentru un site erotic.

Sursa foto: standard.co.uk

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră