Aeroport. Pentru că nu o lăsau să treacă de securitate, o femeie a băut o sticlă întreagă de coniac scump

26 Aug 2015
Aeroport. Pentru că nu o lăsau să treacă de securitate, o femeie a băut o sticlă întreagă de coniac scump
O femeie a fost oprită pe Aeroportul Internațional de la Beijing în timp ce avea în bagajul de mână o sticlă de coniac nedesfăcută
Pusă în fața dilemei evidente – dacă să o arunce sau să o bea – femeia nu a avut nici o ezitare și a ales fără să pregete varianta a doua. A dat pe gât o sticlă întreagă de 750 de ml.

Vă întrebați ce ați fi făcut voi în locul ei? Păi să vă spunem și ce coniac era, pentru a vă ușura alegerea. Ei bine, vorbim de un coniac franțuzesc Rémy Martin XO Excellence, sticlă ce costă la noi pe piață aproximativ 7,5 milioane de lei vechi. Și, da. XO vine de la Extra Old, ceea ce indică o medie de vechime a coniacului de aproximativ 20 de ani.

Dar să revenim la oile noastre. Doamna respectivă (Ms Zhao), după ce a dat pe gât sticla – fie din cauza lipsei de experiență, fie din cauza cantității sau a parfumului – a început să privească realitatea cu alți ochi. Ca urmare a început să comenteze cu privire la controlul pe care îl găsea totalmente „lipsit de importanță”. Discursul nu a ținut pre amult pentru că destul de repede a început să privească lumea din ce în ce mai jos, practic de la nivelul solului.

Un ofițer de la securitatea aeroportului a declarat pentru The Thelegraph că persoana era atât de beată încât nu se putea ține pe picioare și a trebuit să fie transportată de acolo cu ajutorul scaunelor cu rotile folosite de obicei de persoanele cu disabilități.

S-a trezit din somn câteva ore mai târziu și abia atunci a realizat ce s-a întâmplat. Totuși, datorită calității excelente a coniacului, nu a avut dureri de cap... 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră