Ghinion! Cioloş şi-a permis luxul să arunce patru miniştri din „trenul“ guvernării

05 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Ghinion! Cioloş şi-a permis luxul să arunce patru miniştri din „trenul“ guvernării

„Am decis, astazi, sa fac cateva schimbari in Guvern. Multumesc domnilor ministri Adrian Curaj (ministrul Educaţie), Dan Costescu (ministrul Transporturi), Dan Stoenescu (ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni), Marius Bostan (ministrul Comunicatiilor). Au lucrat bine pe multe proiecte, pe altele au fost unele intarzieri. Am decis sa operez aceste schimbari pentru un nou ritm in echipa guvernamentala. Si-au facut in mare parte treaba, doar ca vreau un nou imbold, un nou impuls“, a declarat Cioloş. 

Luni, ministrul Transporturilor Dan Costescu a declarat că situaţia drumurilor trebuie îmbunătăţită urgent, însă românii trebuie să aleagă mijlocul de transport care li se potriveşte cel mai mai bine, transportul cu trenul fiind un lux.  "Este normal să fie mai mare biletul de tren. În toate ţările civilizate este la fel. Trenul este un lux şi oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă", a declarat Dan Costescu.

Dacian Cioloş a declarat, în luna mai, că nu este mulţumit de activitatea ministrului Dan Costescu, premierul reproşându-i acestuia restructurarea incompletă a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Dan Costescu a fost criticat că nu a făcut suficiente eforturi pentru deblocarea unor proiecte, lansarea altor proiecte noi, accelerarea adoptării Master Planului de Transport şi reformarea companiilor din subordine, în special CNADNR.

Alte stiri din Politic

Ultima oră