Autoritatea Electorală Permanentă anunță licitație pentru un sistem electronic de numărare și centralizare a voturilor

24 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Autoritatea Electorală Permanentă anunță licitație pentru un sistem electronic de numărare și centralizare a voturilor

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) vrea să achiziționeze, printr-o licitație deschisă, servicii de programare de software de aplicație pentru numărarea și centralizarea rezultatelor votării.

Anunțul implică un contract de achiziții publice, AEP fiind interesată să cumpere "servicii de programare de software de aplicație ce se vor presta pentru realizarea sistemului de proceduri și instrumente software de prelucrare a datelor și editarea de rapoarte necesare centralizării rezultatelor votării pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului Parlamentului României".

Valoarea estimată a contractului este de 5.894.428 de lei, fără TVA, iar principala modalitate de finanțare este bugetul de stat, potrivit anunțului citat. Contractul va fi atribuit prin procedura de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Durata contractului este de 6 luni de la data atribuirii sale.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor este 5 august, ora 18,00, se arată în anunțul publicat pe SEAP.

Alte stiri din Politic

Ultima oră