Victor Ponta și Robert Negoiță s-au aliat pentru alegerile locale din București

26 Iul 2020 | scris de A.V.
Victor Ponta și Robert Negoiță s-au aliat pentru alegerile locale din București

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea Alianţei București 2020 în perspectiva alegerilor locale, scrie Agerpres. Deși nu au încă un candidat pentru primăria Capitalei, cei doi sunt deciși să facă echipă.

Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.

„Suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (...) Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung” a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei - atât în 2020, cât şi în 2024. În schimb, Negoiţă a precizat că lansarea candidaţilor acestei alianţe se va stabili ulterior.

Alte stiri din Politic

Ultima oră