Zgonea, supărat că Ludovic Orban minte

15 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Zgonea, supărat că Ludovic Orban minte

"Îmi displace foarte mult această duplicitate a unor parlamentari care se duc la televizor și confundă mandatul nostru de politician și de membru al Parlamentului ca să voteze legi și de participant la emisiunile de televiziune în timp ce noi suntem în plen. Îmi displace foarte mult, dar cel mai mult îmi displace minciuna", a afirmat Zgonea.

El a adăugat că votul proiectelor de lege adoptate marți dimineață a fost numărat "bob cu bob" de senatorul liberal Mario Oprea. "Dimineață, în sală, pentru fiecare vot l-am întrebat pe domnul senator dintr-un grup parlamentar. 28 sunt acum, 30 și ceva erau atunci, nu au depășit 35 — 40 cei de la liberali. Să spui că sunteți 80 — 90, să te duci tu și să faci acea afirmație după două ore și jumătate de votat împotriva Guvernului și a amendamentelor și a bugetului spunând că ești rațional...", a declarat Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților a spus că îi pare rău că un coleg din Parlament face "un joc de imagine și împroașcă cu noroi un coleg din grupul său parlamentar" și și-a cerut scuze pentru atitudinea pe care a avut-o acesta, adăugând că nimic din ceea ce a spus presei nu este în conformitate cu adevărul.

Zgonea se refera la Ludovic Orban, care a precizat că "la votul final asupra legii ne-am ridicat din sală și am plecat. 90 de parlamentari PNL", a spus Orban. El a precizat că PNL nu poate dovedi acest lucru, astfel încât nu poate fi contestat votul.

Alte stiri din Politic

Ultima oră