Ponta: Alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România

09 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Ponta: Alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România

"Politics must be about people" - a spus de multe ori Donald Trump in timpul campaniei sale - "Politica trebuie sa fie despre oameni"!

Nu despre ce "trebuie" sau despre cum "credem noi ca e mai bine" sau despre "poporul e prost sau dezinformat si nu intelege ce trebuie sa voteze" sau despre ce spun analistii si ce vor "institutiile"! Poporul sau "Sistemul"? La aceasta intrebare americanii au raspuns! Cine nu a inteles ce s-a intamplat la Brexit nu intelege nici acum. Si nu va intelege nici in continuare - si ma refer in special la Propaganda din Romania!

Iar poporul american a fost de acord cu Trump si l-a votat! Si Poporul stie intotdeauna mai bine ce trebuie facut!
Opinia mea e clara - alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru Romania (cum ne tot ameninta Propaganda Securista. Este oportunitate pe care putem sa o folosim pentru binele nostru (daca suntem in stare). Sau sa ne transformam in noul Stat ISIS in care totul se reduce la puscarii si "speri sa crapi"!

Si in Romania in 11 decembrie putem sa facem politica pentru popor - sau sa lasam "Sistemul" si pe "ciolosii" sai sa ne decida viata pentru ca "ei stiu mai bine"! As vrea sa cred ca si noi putem fi ca americanii!

PS - mi-a spus cineva acum primul banc dupa alegerile din SUA- George Soros a cerut deja azil politic in Romania", este mesajul postat de Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

Donald Trump a reușit să obțină numărul necesar de voturi ale electorilor - 276, din cele 270 necesare, obținând o victorie absolută și neașteptată în alegerile prezidențiale din Statele Unite. După numărarea a 86,6% de voturi, republicanul Donald Trump a obținut 276 de voturi ale electorilor, câștigând detașat în fața contracandidatului său Hillary Clinton.

Citește și:

Mesajul lui Putin după victoria lui Trump

Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite: "America nu va accepta altceva decât ceea ce este mai bun"

Hillary Clinton l-a sunat pe Trump și şi-a recunoscut înfrângerea

Băsescu, după victoria lui Trump: "După Brexit, a venit SUAexit!"

Bursele din întreaga lume s-au prăbușit, la vestea unei posibile victorii a lui Trump

Alte stiri din Politic

Ultima oră