Noi demisii în PNL. Cinci lideri bucureşteni şi-au asumat eşecul în alegeri

08 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Noi demisii în PNL. Cinci lideri bucureşteni şi-au asumat eşecul în alegeri

"Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia", a spus vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu.

Totodată, Mihai Voicu, liderul PNL Sector 1, a solicitat demisia secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, acuzându-l că nu s-a ocupat de campania la nivelul întregii ţări. "Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcția de secretar general", a afirmat vicepreședintele PNL. El a mai spus că nu discutat despre înlocuitorului lui Cătălin Predoiu la conducerea organizaţiei PNL.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat aseară că toţi preşedintii filialelor PNL din Capitală si-au depus mandatele după eşecul la alegerile locale. Liderii filialelor din sectoarele 2 si 4 au anunţat însă că nu vor demisiona până nu se vor găsi soluţii clare. Ulterior, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, i-a avertizat pe cei doi că daca nu vor demisiona vor fi demişi.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră