Marian Munteanu (candidatul PNL la primăria București) se ia la trântă cu ONG-urile: Am dus țara asta în UE și în NATO!

15 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Marian Munteanu (candidatul PNL la primăria București) se ia la trântă cu ONG-urile: Am dus țara asta în UE și în NATO!

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a declarat că a dus țara în UE și în NATO și în loc să i se mulțumească, este pus la zid de niste indivizi care "primesc niște bănuți". 

"Noi, când vorbeau de euro-atlantism acum 25 de ani, ăia semnau cu Moscova și acum vin ăștia să-mi spună mie că — vezi Doamne — eu sunt adversarul integrării României în UE. Nu le e puțin rușine? Eu am stat la închisoare pentru chestiunea asta. Știți cum am ieșit de la închisoare? Pentru că au venit congresmeni americani, deputați și i-au cerut lui Iliescu să mă elibereze pentru că sunt nevinovat. Tot sunteți cu netul. Puneți mâna și citați netul și vedeți ce declarau congresmeni americani. Pentru că asta am făcut să duc țara asta în UE și în NATO și vin trei indivizi care primesc niște bănuți de nu știu unde și sunt nemulțumiți că niște bugete acum o să dispară și ei spun că vorbesc în numele Bucureștiului. Nu le e rușine puțin?", a afirmat el.

Potrivit lui, adeziunea la PNL a fost semnată din momentul în care și-a dat cuvântul.

"Eu sunt un om independent, un candidat independent pe listele PNL, dar ceea ce vreau să știți este că sunt un om loial și corect", a mai spus Munteanu.

Alte stiri din Politic

Ultima oră