Dan Barna, în direct la "Marius Tucă Show"

11 Iun 2019
Dan Barna, în direct la "Marius Tucă Show"

Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România, la Marius Tucă Show!!! 

Dan Barna a vorbit despre schimbările care pot surveni in  politica românească după alegerile din 26 mai. 

El a declarat, la Marius Tuca Show, că îşi va asuma opţiunea de prezidenţiabil, dacă USR şi PLUS vor ajunge la această concluzie. Mai mult, Barna susţine că cele două partide vor merge, cel mai probabil, cu un tandem prezidenţiabil- premier.

Întrebat dacă va fi candidat la prezidenţiale, Dan Barna a spus: "Nu pot să confirm acest lucru. Eu confirm faptul cert că Alianţa USR PLUS va avea un candidat cert la alegerile prezidenţiale. Am spus de când am fost ales preşedinte USR că USR va avea candidaţi la toat ciclurile electorale"

Legat de Klaus Iohannis, Barna a afirmat: "În cele câteva interacţiuni pe care le-am avut de când sunt în politic, e suprinzător un om cu simţul umorului, deşi nu pare. La ultima întâlnire, când i-am spus că vom avea candidat şi mi-a zis e şi firesc. E un om care s-a luptat să apere societatea. E un om care a rămas consecvent pe nişte principii şi valori".

Liderul USR Dan Barna a declarat, la emisiunea Marius Tuca Show, că nu are niciun fel de legătură cu vreun serviciu secret, în contextul discuţiilor din spaţiul public cu privire la relaţiile unor membri USR sau PLUS.

Interviul marca Marius Tucă, difuzat în direct, pe mediafax.ro, gândul.info, miscareaderezistenta.ro, smartfm.ro și, de asemenea, LIVE pe SmartFM - 107,3 Bucuresti, 95,9 Ploiesti, 88,7 Targoviste, 103,2 Campina si 103,1 Snagov. 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră