Unde mergem? Concerte din weekend

13 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 13 ianuarie

Duo-ul francez AaRON-foto- susține , în premieră, un concert în clubul Control, de la ora 21:30. AaRON (Artificial Animals Riding On Neverland) este un duo francez compus din Simon Buret și Olivier Coursier. Albumul lor de debut, „Artificial Animals Riding on Neverland”, a fost lansat în 2007, moment în care a devenit cunoscut în Franța, dar și în Europa. Cel de-al doilea album, „Birds in the Storm”, a fost lansat în mai 2010 și cel de-al treilea, „We Cut The Night”, în 2015. Intrarea este 70 de lei.

Romanian Thrash Metal Club si club fabrica ne invita sa descoperim doua din cele mai interesante trupe ale scenei sarbesti de thrash metal, Alitor si Quasarborn. Seara va fi deschisa de trupa bucuresteană de thrah Deathrattle, concertele încep la ora 20.00iar intrarea este 25 de lei.

BestMusic Live Concerts ne invita la Arenele Romane (cort incalzit),  incepand cu ora 20:00, la un concert extraordinar cu Bosquito, una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic.  Showul poarta numele de "Sa nu spui ce-am facut aseara!" si promite fanilor foarte multe surprize si un playlist pe masura. Invitati speciali: Mircea Baniciu, Kempes, Ovidiu Lipan Tandarica, Adrian Despot, Dj Hefe si Andrei Cebotari (Zdob si Zdub). Biletele sunt 80 de lei Golden Circle şi 60 de lei Acces General, disponibile la intrare.

La Clubul Taranului Roman, de la ora 22.00, cântă grupul Stema, alcătuit din Silviu Sanda - voce, chitară; Dan Stoica - chitară, claviaturi, backing vocals; Tudor Rotăruş - bass, backing vocals; Vlad Toma - tobe; Theodoros Popa - clape, sampler. Biletul este 20 de lei

Sâmbătă 14 ianuarie

Rusidava Management si Psychosounds Music prezintă concertul Winter Night II in club Fabrica.  Intrarea este 15 lei in avans (pe www.iabilet.ro şi magazinele partenere) si 25 de lei în seara concertului (în limita locurilor disponibile). Programul este: 20.00 - acces public, 20.30 - 21.10 : ETHERIC, 21.25 - 22.10 : RECURSIVE DELUSION, 22.25 - 23.15 : DINUMBRĂ, 23.30 - 00.30 : TOTHEM (Italia), 00.30 : after party în B52

De la ora 21:00, în Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153), Sugar & Spice Events & Zona Reggae prezintă concertul lui Nico Royale (Reggae, Live / Italia). Încălzirea şi afterparty sunt asigurate de DJ-i autohtoni King Julien respectiv Dj Oldskull. Este un eveniment promo iar intrarea costa doar 10 lei. Rezervari la 0786.890.800 (dupa ora 14:00)

Revelionul Artistilor 2017 începe la 19.30 în H, iar de la ora 21.00 vor urca pe scenă artişti reprezentând mai multe genuri muzicale : Mike Godoroja & Blue Spirit, Krypton Unplugged (Eugen Mihăescu, Gabi Nicolau & Dragos Docan), Teo Boar & Vladi Cnejevici, SuperChill, Trupa Haiducii, The Groovy Bastards, Grupul Barock, Conexiuni, Jul Baldovin, Marina Florea, Aurel Moga, Ileana Sipoteanu, Marina Scupra, Saveta Bogdan, Marian Filip, Petrescu Marcian, Marius Dobra's Band, Anastasia Suru, Maria Gheorghiu si Radu Gratianu. Intrarea 20 de lei.

Iubitorii muzicii kpop se strâng la ora 19.00, la Palatul Naţional al Copiilor, pentru concertul trupei 24 K din Coreea de Sud. Pentru prima oară în România băieţii vin la Bucureşti în cadrul turneului mondial „Still with 24U” 2017.

Binecunoscuta temă din filmul Albă ca Zăpada, Someday My Prince will come, dă numele întâlnirii de sâmbătă, ora 20 30, cu Mădălina Petre la Serependipity. “O întâlnire care propune o căutare, dar nu a iubirii, ci a frumosului din tot”.

Duminică 15 ianuarie

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și ca parte a strategiei Institutului Cultural Român de celebrare a Centenarului Lipatti în anul 2017, de la ora 19.00, la Studioul de Concerte „Mihail Jora" - Sala Radio va avea loc concertul aniversar „Lipatti 100", susținut de Orchestra Natională Radio, sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu, alături de soprana Teodora Gheorghiu și de pianiștii Sergiu Tuhuţiu și Matei Rogoz. În program: D. Lipatti - Concertino în stil clasic, op. 3, D. Lipatti - 3 lieduri pentru voce şi pian pe versuri de Paul Verlaine, D. Lipatti - Suita Şătrarii, F. Liszt - Concertul nr. 1 în mi bemol major pentru pian şi orchestră. În cadrul evenimentului dedicat Zilei Culturii Naționale, actorul Ion Caramitru va recita din lirica lui Mihai Eminescu.

De la ora 22.00, Prestige Orchestra cântă live la The Temple Social Pub, unde, “intr-un ritm vibrant, cu pofta de petrecere, ne vom distra pana in zori”. Rezervări la tel 0799 730 730

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră