Sam Smith spune că are „opusul dismorfiei corporale”: „Arăt fabulos”

24 Ian 2023
Sam Smith spune că are „opusul dismorfiei corporale”: „Arăt fabulos”

Cântărețul Sam Smith a vorbit despre a învăța să-și iubească corpul după ani de nesiguranță, scrie The Independent.

Cântărețul „Unholy”, care este non-binar și folosește pronumele "ei" (they/them), s-a luptat cu problemele de greutate în copilărie și se temea de judecata pentru aspectul lui când aintrat în industria muzicală.

Într-un nou interviu, Smith a descris cum părinții lui au încercat și nu au reușit să-l convingă să se dezbrace la piscină în copilărie, spunându-i: „Sam, uită-te la toți cei din jurul tău, toate formele și dimensiunile! Scoate-l, suntem în vacanță!”

Smith a declarat pentru Sunday Times că inițial se temea de critica din industria muzicală, dar de atunci au ajuns să-și iubească corpul.

„În industria mea există cu siguranță întrebarea: „Cum ar trebui să arate o vedetă pop?” „Când aveam 25 de ani am ieșit din turneu epuizat. Am căutat modele în lumea corpului."

"A dat roade pentru că acum am opusul dismorfiei corporale. Arăt fabulos. În sfârșit mă bronzez. Sunt ars în locuri în care nu am fost ars niciodată”.

Smith a spus că e acum „mai fericit în propria mea piele”, adăugând: „Mama spune că, pe măsură ce am îmbătrânit, am încetat să-mi pese de ceea ce cred oamenii. Ea tinde să aibă dreptate.”

Smith a spus recent că „purta îmbrăcăminte exclusiv feminină și machiaj complet” la școală, dar a început să se îmbrace „mai masculin” când s-a mutat la Londra.

În altă parte a interviului, Smith a răspuns la știrea că doar bărbații au fost nominalizați pentru Cel mai bun artist la Brit Awards de anul acesta.

Smith a fost printre muzicienii care au cerut inițial britanicilor să introducă categorii neutre din punct de vedere al genului, ceea ce au făcut în 2022. La premiile din acest an fost nominalizați doar bărbați pentru premiul principal.

„Este păcat”, a spus Smith. „Lucrurile merg înainte, dar este evident că nu suntem încă acolo. Mai este un drum lung de parcurs.”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră