Românul nostru din Canada, Teo Milea vine în țară pe 19 iunie

28 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Românul nostru din Canada, Teo Milea vine în țară pe 19 iunie

După o serie de concerte sold out în țara de adopție și alte întâmplări de excepție, Teo Milea a mai reușit o performanță remarcabilă, piesa „Ireversibil” a fost preluată pe canalul de YouTube al CBC Music Canada.

Putem să-l votăm până mâine la ora 21.59

Ca lificat în semifinala Searchlight CBC Music, una dintre cele mai importante competiții ale radioului nr. 1 din Canada, timișoreanul se află astfel printre cei 230 de semifinaliști care au rămas în concursul la care s-au înscris iniţial peste 1.700 de muziceni din Canada. Teo are șanse să ajungă în finală și noi îl putem ajuta, cu votul nostru pe linkul CBC Music, până mâine 29 aprilie, la 21.59, ora Bucureștiului.

Închide Music Travel Festival

Teo Milea vine în țară pe 19 iunie, unde este cap de afiș al festivalului Music Travel Festival. Ajuns la a adoua ediție, Music Travel Festival se va desfașura, anul acesta, între 17 și 19 iunie la Herneacova. Localitatea este situată la 30 de km de Timișoara, unde, într-un splendid cadru natural vor răsuna muzici de toate felurile, de la jazz, rock, folk, pop până la drum & bass. Mircea Baniciu, Robin and the Backstabbers, Grimus, Ada Milea, Alexandra Ușurelu și mulți alții se numără printre cei care vor urca pe scenă.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră