Rolling Stones lansează după 8 ani un nou single

24 Apr 2020 | scris de A.A.
Rolling Stones lansează după 8 ani un nou single

Celebra formație Rolling Stones a lansat un nou single după oa pauză de 8 ani ”Living in a ghost town”. Cântecul face referire la situația actuală, la cât de schimbată este viața noastră, a tuturor: ”Viața era foarte frumoasă, iar acum suntem toți izolați în case/Trăim ca niște stafii în orașe pustiite”, precizează BBC.

Printr-un comunicat, reprezentanții trupei au transmis că înregistrările au început acum un an de zile în Los Angeles și au fost finalizate în această perioadă de izolare.

Sir Mick Jagger a adăugat că acest cântec prezintă viața din zilele coronavirusului.

În cadrul unui interviu acordat Apple Music, celebrii membri ai trupei au declarat că acest cântec a fost scris în doar 10 minute în timpul repetițiilor din februarie.

”Nu a fost scris ca să prezinte situația actuală, mesajul inițial povestea despre o viață normală care se schimbă peste noapte”.

”Atât eu, cât și Keith Richards am decis că acesta este cel mai potrivit moment să lansăm single-ul. A trebuit să refacem o parte din versuri deoarece puteau fi considerate deplasate și prea sumbre în contextul actual”, adaugă Jagger.

Richards a declarat că finalizarea single-ului a fost realizată cu ajutorul tehnologiei, prin satelit și au trăit senzații stranii realizând că niște versuri scrise cu mult timp înainte, au devenit realitatea zilelor noastre.

”Living in a ghost town” este lansat după cele două mari single-uri din 2012, ”Doom and Gloom” și ”One More Shot”.

Sir Mick a declarat că această pauză atât de mare a venit din necesitatea lansării unui nou album care trebuie să fie excelent, nu doar bun. Standardele impuse sunt mult mai mari, fiecare dintre membrii trupei dorind să ofere excelența talentelor sale.

Legat de reluarea turneului mondial întrerupt de pandemia cu coronavirus au precizat că este imposibil să transmită o dată exactă.

The Rolling Stones au performat în cadrul concertului-maraton One World: Together at Home, toți cei patru membrii cântând separat din casele lor.

Sir Mick Jagger se consideră extrem de norocos în această perioadă grea. ”Foarte mulți oameni și-au pierdut slujbele. Și acest lucru nu a putut fi controlat sau prevăzut. Oamenilor le scad veniturile drastic. Cu cât ai mai puțini bani, cu cât ești mai îngrijorat. Toți trecem prin vremuri teribile, dar unii resimt mult mai drastic această realitate dură.”
 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră