Ozzy Osbourne își anunță retragerea și anulează turneele programate: ”Nu mă așteptam ca așa să se încheie cariera mea!”

01 Feb 2023
Ozzy Osbourne își anunță retragerea și anulează turneele programate: ”Nu mă așteptam ca așa să se încheie cariera mea!”

OZZY Osbourne a anunțat că își anulează viitorul turneu în Marea Britanie și în Europa, după ce o operațiune recentă l-a însemnat „nu este capabil fizic”. Icoana trupei Black Sabbath, în vârstă de 74 de ani, a suferit o serie de accidentări serioase în ultimii ani, inclusiv o leziune a coloanei vertebrale după ce a căzut pe scările casei sale în 2019, anunță The Sun.

Din păcate, după o serie de operații corective, a fost nevoit să pună în așteptare toate aparițiile și spectacolele la nesfârșit, astfel încât să aibă timp să-și revină.

Anunțând vestea pe Instagram, Osbourne a scris într-o declarație: „Acesta este probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată să le împărtășesc fanilor mei loiali. După cum probabil știți, în urmă cu patru ani, luna aceasta, am avut un accident major, unde mi-am afectat coloana vertebrală. Singurul meu scop în această perioadă a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă. Cu toate acestea, după trei operații, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârșite de kinetoterapie și cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul meu este încă slăbit din punct de vedere fizic. Sunt sincer umilit de felul în care v-ați păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar, cu toată conștiința, mi-am dat seama că nu sunt fizic capabil să fac următorul turneu european/Marea Britanie. date, după cum știu că nu am putut face față călătoriei necesare. Crede-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii într-adevăr mă F***, mai mult decât vei ști vreodată. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că zilele mele de turnee s-ar fi încheiat astfel. Echipa mea vine în prezent cu idei despre locurile în care voi putea cânta fără să fiu nevoit să călătoresc din oraș în oraș și din țară în țară. Vreau să mulțumesc familiei mele, trupei mele,  echipei mele, prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, și, desigur, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea și sprijinul lor nesfârșită și pentru că mi-au oferit viață pe care nu am visat niciodată că o voi avea. Vă iubesc pe toți..."

Turneul său „No More Tours 2” urma să înceapă în Finlanda pe 3 mai și continuă pe tot continentul înainte de a se încheia în Birmingham, natal, pe 14 iunie.

Căderea fatidică a lui Ozzy a avut loc în primăvara anului 2019, când a mers la baie în miezul nopții la conacul său din Los Angeles. El și-a agravat rănile pe termen lung suferite după ce și-a rupt gâtul într-un accident de quad la proprietatea sa din Marea Britanie cu 16 ani în urmă.

Drept urmare, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală extinsă anul trecut pentru a se readuce pe picioare. Inițial, el a sperat să fie suficient de bine pentru a cânta, declarând anul trecut „se va întoarce în turneu dacă îl ucide”.

Vedeta a dezvăluit în 2020 că a fost diagnosticat cu boala Parkinson, dar a ascuns-o publicului timp de un an înainte de a vorbi despre asta. În cele din urmă, s-a așezat pentru a spune totul cu Good Morning America, deoarece „nu și-a mai putut ascunde luptele pentru sănătate după ce 2019 a fost cel mai dureros an din viața lui”.

În ciuda diagnosticului degenerativ, care afectează nervii, Ozzy a continuat să cânte în întreaga lume, inclusiv o perioadă surpriză la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth, desfășurată în orașul său natal din Birmingham.

Rockerul Black Sabbath din perioada sa de glorie era cunoscut pentru spectacolul și spectacolul său sălbatic, inclusiv pentru un moment infam când a mușcat capul unui liliac viu crezând că este un fals.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră