Mesajul Queen & Adam Lambert pentru fanii din România

28 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Mesajul Queen & Adam Lambert pentru fanii din România

În urmă cu doar câteva zile, cu ocazia unui interviu acordat Digi 24, la Londra, Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert au înregistrat un mesaj video pentru fanii din România. 

Începând de astăzi, interviul integral
Mesajul legendarului grup, înaintea concertului de la București, reprezinta o mică parte din singurul interviu acordat unei televiziuni din România. În cadrul materialului amplu, Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert povestesc despre începuturile colaborării lor, despre show-urile live, dar și despre ce planuri au în această formulă. În plus, Adam Lambert dezvaluie un aspect inedit despre legătura pe care o are cu țara noastră. Mai multe detalii le aflăm începând de azi pe canalul Digi24 si pe www.digi24.ro, când va fi difuzat interviul integral.

Trei trupe vor cânta în deschidere
În premieră în România, concertul Queen + Adam Lambert face parte din turneul european în această formulă, după numeroși ani de așteptare. Showul va avea loc pe 21 iunie, în Piața Constituției iar în deschidere vor cânta londonezii Electric Pyramid, trupa de rock alternativ din Sofia Jeremy? și Grimus, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România. Biletele se găsesc online, pe www.eventim.ro, cât și în magazinele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră