Liam Payne a murit la 31 de ani: o fotografie a trupului său fără viață publicată de presa americană provoacă scandal

17 Oct 2024
Liam Payne a murit la 31 de ani: o fotografie a trupului său fără viață publicată de presa americană provoacă scandal

Emoție puternică în lume. Liam Payne, fost membru al One Direction, a murit la 31 de ani. Tânărul a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. Site-ul american TMZ a postat o fotografie cu cadavrul cântaretului ceea ce a stârnit proteste, scrie revista Public.

Șoc teribil pentru fanii One Direction. Liam Payne, unul dintre membrii grupului britanic a murit pe 16 octombrie. In vârstă de 31 de ani, Payne a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, Argentina, o cădere de 13 sau 14 metri. Poliția a anunțat acest lucru într-un comunicat de presă în care precizează că a fost deschisă o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale dispariției sale subite. Momentan, faptele descrise sunt ciudate.

Inițial, poliția a primit un apel de urgență la 17:04 în care se raporta un „bărbat agresiv care ar fi putut fi sub influența drogurilor sau a alcoolului”. Șapte minute mai târziu, a sosit o echipă medicală. Potrivit șefului de la urgențe, Alberto Crescenti, artistul a avut răni foarte grave în urma căderii sale ”. „Nu a existat nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat el la televiziunea locală.

În această etapă, circumstanțele acestei căderi fatale rămân de stabilit . A fost Liam Payne sub influența a ceva și a căzut accidental? L-a împins cineva? S-a sinucis? Toate căile rămân deschise. Un lucru este cert, tânărul britanic este deplâns de cei dragi, de ceilalți membri ai grupului și de miile de fani din întreaga lume.

După moartea cântărețului, site-ul TMZ depășește limita

Dacă TMZ este cunoscut pentru știrile sale șocante site-ul american a atins o linie roșie. Într-adevăr, potrivit The Hollywood Reporter, o fotografie cu trupul cântărețului a fost scursă la scurt timp după căderea acestuia. O fotografie atroce care dezvăluie părți ale brațului și taliei lui Lyam Payne.

TMZ dezvăluie astfel o fotografie care arată trupul decedatului la poalele hotelului cu mese și scaune lângă el. El precizează, însă, „nu arătăm întregul corp, dar se vede clar tatuajul lui – un ceas pe antebrațul stâng și un scorpion pe abdomen”, scriu jurnaliştii americani. Fotografiile au disparut ulterior de pe site

Decizia de a publica aceste fotografii a stârnit un val de furie . Rylan Clark, un prezentator BBC și personalitate de televiziune a scris pe rețelele sale de socializare: „ F*****g shame on you." Rusine ”. În plus, cântăreața Alessia Carra a protestat: „ Ești nepoliticos”. Un sentiment împărtășit pe scară largă de fanii cântărețului care, în această dimineață, deplâng dispariția artistului lor preferat .

Moartea lui Liam Payne: fanii One Direction în lacrimi

În acest moment, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan și Zayn Malik nu au reacționat la moartea subită a prietenului lor Liam Payne. Toți cinci au făcut parte din grupul fondat în 2010 datorită „X Factor” și au avut un mare succes. După ce a lansat cinci albume, grupul a primit mai multe premii . El a câștigat în special un Brit Award, un MTV Video Music Awards, un American Music Awards, un Tee Choice Awards și chiar un Billboard Music Award. Un fenomen care a străbătut întreaga lume și a umplut sute de teatre. Imaginați-vă, au cunoscut-o chiar și pe Regina Elisabeta a II-a în 2018!

Dacă încă așteptăm reacția acoliților săi, fanii lui nu își ascund tristețea. Sub cea mai recentă publicație a cântărețului pe Instagram, mesajele se revarsă din toată lumea. „Milioane de oameni spun azi ca le este dor de tine (...) Odihnește-te în pace omule ” putem citi în special sau „ Liam, vreau doar să știi că te iubim. Adevărații tăi fani te vor iubi mereu ”, dar și „ Nu pot sa cred, aș vrea ca lucrurile să fie altfel .”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră