La Clubul Țăranului, blues acustic cu Storytellers !

17 Feb 2021 | scris de Alex Revenco
La Clubul Țăranului, blues acustic cu Storytellers !

Datorită faptului că pandemia i-a forțat pe toți artiștii să ia o pauză concertistică, același lucru l-au adoptat și cei doi componenți ai proiectului de blues acustic Storytellers, format din Marcian Petrescu - voce, muzicuță și Mihai Tacoi - chitară, voce.

Iată că după o pauză de aproape 6 luni cei doi revin cu un concert în București, odată cu relaxarea parțială a condițiilor de activitate din cluburi, baruri și restaurante. Concertul va avea loc la  "La Mama" Clubul Țăranului situat pe Strada Monetăriei Nr. 3, vineri 19 februarie de la ora 20:30. Accesul este permis unui număr de maximum 40 de persoane, pentru a respecta regulile de distanțare în spațiile închise. De aceea vă recomandăm achiziționare din timp a biletelor. Prețul unui bilet este de 40 lei.

Acestea sunt puse în vânzare pe site-ul: www.iabilet.ro - https://m.iabilet.ro/bilete-concert-storytellers-cu-marcian-petrescu-si-mihai-tacoi-61627/

Marcian Petrescu și Mihai Tacoi v-au pregătit un show ultra special, cu multe piese inedite de blues dar și din folk-ul vechi tradițional american și o serie de piese în limba română, cu texte satirice compuse de Marcian. Nu ratați un show cu adevărat special !

Alte stiri din Muzica

Ultima oră