Greetings Sugar (DJ set) în deschidere la Placebo

25 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Greetings Sugar (DJ set) în deschidere la Placebo Galerie foto (2)

În doar câteva zile, Placebo, una dintre trupele de referință ale rockului alternativ, va sărbători alături de publicul din România 20 de ani de carieră printr-un show ce va fi “cel mai spectaculos dintre toate cele susținute până acum în țara noastră”.

 Înaintea concertului Placebo va evolua trio-ul bucureștean Greetings Sugar (DJ set). „Greetings Sugar oferă o muzică profundă, dar diversă, greu de încadrat într-un singur gen muzical, datorită influențelor muzicale multiple. Având-o pe Lydia Lunch drept producătoare și Bill Gould (Faith No More) fiind implicat în mixajul anticipatului album de debut, Greetings Sugar cântă muzica pe care vrei s-o auzi în lounge-uri elegante, la festivaluri de vară, tare în căști când ești în metrou și bați ritmul din picior, in cluburi”. Mai multe informații despre Greetings Sugar la http://greetingssugar.com/, https://www.facebook.com/greetingssugar/.

Concertul 20 years of Placebo, organizat de Phoenix Entertainment, are loc miercuri, 28 iunie, la Arenele Romane. În acest moment au mai rămas foarte puține bilete, disponibile în reţeaua Eventim şi, online, pe www.eventim.ro, la prețul de 190 de lei.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră