Elton John a anunțat lansarea unui nou album, compus în perioada carantinei

03 Sep 2021 | scris de Andreea Vasilescu
Elton John a anunțat lansarea unui nou album, compus în perioada carantinei

Superstarul pop britanic Elton John a anunţat miercuri că luna viitoare va lansa un nou album cu 16 piese. Albumul intitulat ”The Lockdown Sessions” a fost conceput în timpul perioadei de carantină în colaborare cu o pleiadă de alţi artişti, scrie Le Point.

Data lansării este 22 octombrie, iar albumul va include zece piese noi, printre care se numără colaborări cu artişti precum Dua Lipa, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Stevie Wonder şi Stevie Nicks. ”Ultimul lucru pe care mă aşteptam să-l fac în timp de lockdown a fost un album. Dar, pe măsură ce pandemia a progresat, au apărut proiecte unice”, a explicat Sir Elton. ”Unele dintre sesiunile de înregistrare au trebuit realizate la distanţă, prin Zoom, ceea ce evident nu mai făcusem înainte”, au spus interpretul unor hituri precum ”Your Song” şi ”Candle in the Wind”.

Alte sesiuni ”au fost înregistrate cu respectarea regulilor de siguranţă foarte stricte, lucrând cu un alt artist, dar separaţi de ecrane de sticlă”, a adăugat Elton John. ”Însă, toate melodiile la care am lucrat au fost cu adevărat interesante şi diverse, lucruri complet diferite de orice îmi este cunoscut, lucruri care m-au scos din zona mea de confort (către) un teritoriu complet nou”, a descris artistul.

Elton John îşi va lua adio de la activitatea concertistică în Europa şi America de Nord în 2022.

Sursa foto: Facebook Elton John / autor: Ben Gibson

Alte stiri din Muzica

Ultima oră