Cristi Minculescu cântă din nou cu Iris

23 Apr 2015
Cristi Minculescu cântă din nou cu Iris
La Cluj (22 mai) si Targu Mures (23 mai) vor urca din nou impreuna pe aceeasi scena Cristi Minculescu si grupul Iris, alaturi de celebra soprana Felicia Filip. Cele doua concerte sunt incadrate in evenimente complexe prilejuite de zilele oraselor respective.

De la Paul Nanca, managerul lui Minculescu, am aflat ca acesta, impreuna cu colegii isi propun sa invite in viitoarele concerte solisti tineri, Tudor Turcu, Alex Florea si Tudor Albu fiind déjà in vederile organizatorilor. Cristi Minculescu a spus: “Am initiat legatura cu cativa muzicieni germani, alcatuind trupa Lotus, am reluat contactul cu Nutu Olteanu, fondator la trupei Iris si, impreuna doi muzicieni suedezi, am format ceea ce a fost numit un supergrup, iar mai recent mi-am format propria trupa, alcatuita din…Rares Totu (chitara), Seby Yo (bass), Cosmin Farcas (clape) si Catalin Cioarga (tobe), impreuna cu care sustin cele mai multe concerte. Pentru viitorul apropiat avem programate concerte la: Bucuresti, Iasi, Suceava, Botosani, Bacau, Targoviste, Campina, Sinaia si altele. Sigur ca m-a bucurat oportunitatea de a ma reintalni pe aceeasi scena cu vechii mei colegi de la Iris si cu Doamna Felicia Filip si ne vom stradui cu totii sa oferim publicului momentele memorabile…Speram sa mai avem cat de curand astfel de ocazii speciale in care muzica ne uneste!"

Nelu Dumitrescu, liderul grupului Iris, este de parere ca “e bine” si ca impreuna cu Valter, Boro si Relu “ suntem incantati sa ne regasim din nou pe aceeasi scena cu Cristi - vocea care a dat intotdeauna marca trupei noastre - si, in acelasi timp, sa reluam colaborarea cu Doamna Felicia Filip, o adevarata personalitate muzicala de care ne leaga o extraordinara performanta scenica si discografica”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră