Concert Tarja Turunen, program şi reguli de acces

01 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
Concert Tarja Turunen, program şi reguli de acces

Regina muzicii symphonic rock & metal, vine în România pentru două concerte, mâine la Filarmonica Banatul din Timişoara şi poimâine, 3 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti.

 Înaintea Tarjei vor urca pe scenă formaţiile Devilfire (Marea Britanie, melodic rock) și Anvision (Polonia, progressive rock metal). Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces. Este interzis accesul cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, aparate GoPro, selfie stick-uri.

 Concertul de la Sala Palatului se va desfășura astfel:

19:00 – acces public

19:45 – 20.15  -Anvision

20:35-  21.15 – Devilfire

21:25 – Tarja Turunen

 Organizatorul evenimentului, Phoenix Entertainment, a transmis următorul comunicat: “Vă reamintim faptul că Uber este partenerul nostru de mobilitate. Cu Uber ajungi confortabil, convenabil și în siguranță, indiferent de destinație, iar o mașină este mereu la un buton distanță. Participanții care nu au încercat Uber până acum beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional Tarja25 în Timișoara sau TarjaConcert în București”.

 În Capitală, ultimele bilete sunt disponibile la Sala Palatului şi în reţeaua eventim, la preţuri cuprinse între 99 şi 250 de lei (350 lei- VIP).

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră