Celelalte Cuvinte sună dărâmător de bine !

22 Mar 2021 | scris de Alex Revenco
Celelalte Cuvinte sună dărâmător de bine ! Galerie foto (2)

De peste 30 de ani am fost la aproape toate concerte date de Cuvinte în București. De la Sala Palatului sau cinema Patria la cluburi mari sau mici. Ieri s-a intâmplat să urmăresc Cuvintele într-un club dar altfel, nu în primele rânduri/ mese ci în fața laptopului. A fost cu Jack și Csiki, ca în club, dar totuși ciudat. Obișnuiam, după fiecare concert să merg în backstage să-i salut pe băieți, să schimbăm vorbe. Aseară nu s-a putut, asta a fost ceva neobișnuit, dar au fost și câteva lucruri de menționat.

În primul rând o mare poftă de cântat, ce a fost evidenă și în grădina Quantic, toamna trecută. Ca și  atunci, echipa a funcționat ireproșabil, chitariștii Călin și Marius fiind susținuți de impecabila secție ritmica Marcel & Tinu sub atenta supraveghere a lui Ovidiu, care a asigurat un sound fără reproș. De la venirea lui Marius, pe post de chitară pereche (și backing vocals) multe dintre compozițiile Celelalte Cuvinte “au căpătat pur și simplu o altă față” cum a remarcat prietenul Bogdan Constantinescu, în lunga discuție de ieri noapte, prilejuită de concert. Una peste alta, noul album (în lucru) Celelalte Cuvinte are toate premisele pentru a deveni cel mai bun din întreaga carieră !

Ce am ascultat aseară ? Scrisori iubite/ Un sfârșit e un început/ Clepsidra (de pe noul album!)/ La ceas târziu/ Caracteruri (Ovi la vioară)/ Fântâna/ Neam blestemat/ Balanța....Așa e viața mea/ Spre care Rai/ Cel din Răsărit/ Boala de gânduri (cu solouri Tinu, Marcel, Marius, Călin)/ Maitreya/ Iarbă prin păr 1/ Între vise/ Dacă vrei/ Iarbă prin păr 2.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră