Celelalte Cuvinte își lansează noul album la Hard Rock Cafe !

16 Mar 2023 | scris de Alex Revenco
Celelalte Cuvinte își lansează noul album la Hard Rock Cafe !

Formația Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Vineri, 17 martie, incepand cu ora 21:30, Celelalte Cuvinte concertează la Hard Rock Cafe, unde biletele au urmatoarele prețuri: VIP: 110 de lei, cu loc la masa in fata scenei, Acces General: 100 de lei, cu loc la masa in sală. 

Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal. Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music România, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate. Albumul „Lumea Asta” va fi disponibil pe toate serviciile de streaming din 17 martie 2023, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari. Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat formația și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului. Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni. 

„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal, compozitorul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră