Cazare la Untold. Universitățile din Cluj oferă 10.000 de locuri în cămine

04 Apr 2019 | scris de A.V.
Cazare la Untold. Universitățile din Cluj oferă 10.000 de locuri în cămine

Dacă v-aţi hotărât abia acum, e prea tîrziu ca să mai găsiţi cazare la hoteluri şi pensiuni, pentru perioada în care se desfășoară festivalul Untold, fiindcă rezervarile la cele din Cluj şi localităţile învecinate au fost epuizate încă de anul trecut.

Pentru cei care nu au găsit cazare, universitățile clujene oferă peste 10 mii de locuri în căminele studențești, informează stiri.tvr.ro.

Proprietarii de apartamente şi case au afişat ofertele pe internet, iar preţurile ajung la câteva sute de euro.

Mai există şi  platforma ,,Adoptă un Untold-ist'', prin care, în ultimii 2 ani, peste 3000 de participanţi au găsit unde să stea în timpul festivalului.

Fanii Untold vor putea sta și în caminele studențești. În funcție de gradul de confort și distanța până la festival, costurile ajung să fie la fel cu cele din hoteluri.

Și Univeristatea Babeș Bolyai pune sute de camere la dispoziția celor care vor veni la Untold.

Prețurile la cazare sunt cu mult mai mari decât pentru studenți;  un loc în camere cu trei paturi, baie proprie şi oficiu de gătit comun costă 140 lei + TVA pe noapte,  cazarea în căminele cu cinci locuri în cameră, baie și oficiu de gătit comune costă 100 lei + TVA.

Cei care vor dori  camere cu două paturi, baie proprie şi oficiu de gătit comun vor plăti 150 lei + TVA. 

Chiria se plătește în avans, online, prin sistemul de plăți online al UBB, scrie clujcultural.ro.

La ultima ediție Untold au participat peste 350 de mii de persoane. Anul acesta, festivalul se va desfășura în perioada 1- 4 august.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră