Astăzi începe REF, cel mai tare festival din România !

02 Aug 2023 | scris de Alex Revenco
Astăzi începe REF, cel mai tare festival din România ! Galerie foto (2)

La un deceniu de la prima sa ediție, Rockstadt Extreme Fest a devenit cel mai mare festival de metal din România. Mai mult decât orice alt festival de acest gen, Rockstadt Extreme Fest a oferit o expunere crucială multor trupe, incluzând atât artiști de renume cât și formații la început de drum și gestionând o diversitate de genuri metal și rock.

Chiar dacă au fost anunțate deja câteva trupe stelare precum Trivium, Alestorm, Obituary, Gaerea, I Am Morbid, Mayhem, Dying Fetus, Knocked Loose, Deicide, Sleep Token, While She Sleeps, Midnight, Hangman's Chair, Igorrr, Gutalax sau Perturbator, încă nu am ajuns la lucrurile interesante, așa că fii cu ochii pe ce urmează!

Păzit de Cetatea Râșnov, Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc între 2 și 6 august 2023 la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot. Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal în ceea ce privește consumul de bere la prețuri neașteptate, pe care nu le veți găsi în altă parte.

CAMPING

Biletele pentru camping se pot achiziționa exclusiv prin intermediul iabilet.ro si sunt valabile pentru o persoană/loc în camping pentru 6 zile. Având în vedere că deși campingul acoperă un areal generos, este evident că există și o limită de capacitate. De aceea vă rugăm să vă achiziționați accesul în camping din timp.

Copiii cu vârsta până în 16 ani neîmpliniți au acces gratuit în camping numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un act de identitate în original, respectiv un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

Campingul se află localizat lângă festival și beneficiază de facilități precum dușuri și toalete în număr mai mare decât de obicei la alte ediții și în containere pentru un comfort și igienă sporite. De asemenea, campingul va fi păzit de către firma de securitate cu care colaborăm.

Campingul se deschide marti, 01.08.2023 la ora 13:00 și se închide luni, 07.08.2023 la ora 12:00. În camping nu dispunem de facilități pentru încărcarea telefoanelor mobile însă in zona de FOOD sunt disponibile prize, insa nu sunt pazite, va rugam daca le folositi sa va supravegheati bunurile.

PROGRAM

Programul pe zile/ ore/ scene aici: https://www.rockstadtextremefest.ro/2023/program/

ABONAMENTE/ BILETE

https://bilete.rockstadtextremefest.ro/bilete-rockstadt-extreme-fest-2023-77810/

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră