Apocalyptica live@Sala Palatului, două concerte într-unul singur!

03 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Apocalyptica live@Sala Palatului, două concerte într-unul singur! Galerie foto (2)

Grupul Apocalyptica celebreaza 20 de ani de la lansarea albumului "Plays Metallica by 4 cellos" cu un turneul special ce ajunge şi în Romania pe 6 aprilie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat in cadrului unui show ce va dura 135 de minunte alaturi de multe alte hituri Metallica. Seara si scena le vor apartine in totalitate artistilor de la Apocalyptica, fiind un concert-ceremonie pretios si rar pe care va recomandam sa nu-l ratati.

Structura muzicala a concertului aduce celebra formatie pe scena in cadrul unui show impartit in doua parti cu o pauza de 20 de minute intre ele. In prima parte a concertului formatia va canta fara partea de percutie, ca mai apoi, in partea a doua, sa invoce in fata publicului, in plina forta artistica, mult asteptatele tobe. Astfel, Apocalyptica intampina publicul romanesc cu doua experiente muzicale diferite.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro. - Categoria A: 230 lei, Categoria B: 149 lei, Categoria C: 115 lei, Categoria D: 99 lei. În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa: Categoria A: 250 lei, Categoria B: 160 lei, Categoria C: 130 lei, Categoria D: 110 lei

 Program şi reguli de acces

20:00 - 20:50 Acces Public, 21:00 - 23:15 Apocalyptica. Accesul publicului este permis incepand cu ora 20:00, iar spectacolul incepe la ora 21:00, astfel va rugam sa alocati timp suficient pentru drum, parcare, acces, lasarea hainelor la garderoba, si orice alte activitati ce premerg participarea la spectacol in sine, in scopul intrarii in sala de spectacole inainte de inceperea actului artistic.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Accesul publicului dupa ora de incepere a spectacolului, asa cum apare tiparita pe bilet, nu este permis. Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului, adica 21:00

Accesul copiilor cu varste peste 2 ani este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insotiti de cel putin un parinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, va rugam ca pe toata durata spectacolului sa ii tineti pe cei mici in brate.

Detinatorii de bilete pot fi controlati la intrarea in locatie pentru a se asigura respectarea regulilor anuntate. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet, insa nu dupa ora de incepere a spectacolului, adica 21:00.

Neprezentarea la timp in scopul intrarii in sala de spectacole, nu da dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră