Vacanța Mare. Leana lui Pârțag există! „Multe femei din Sadova erau ca ea, de acolo m-am inspirat”, spune Mugur Mihăescu

01 Iul 2015
Vacanța Mare. Leana lui Pârțag există! „Multe femei din Sadova erau ca ea, de acolo m-am inspirat”, spune Mugur Mihăescu
Leana lui Pârțag este deja un personaj intrat în mentalul colectiv, în special datorită interpretării lui Mugur Mihăescu, liderul Trupei Vacanța Mare.

Celebrul raspuns recurent la „Ezista o esplicatie!” si-a gasit repede fani in randul telespectatorilor de toate varstele, iar simpaticul personaj a ajuns sa fie perceput ca avand o viata proprie, depasind granitele spectacolului de televiziune.

Mugur Mihaescu spune ca a ingrosat putin tusele realitatii pentru a o aduce la viata pe Leana. Cu toate acestea, nu vorbim de un personaj fictiv. „Multe femei din Sadova erau ca ea, de acolo m-am inspirat. Imaginea aceea idilica a satului romanesc nu exista...”, spune Mugur Mihaescu.

Odata ce Mugur isi aseaza basmaua pe cap si si-o potriveste dupa urechi, Leana parca pune stapanire pe actor. Chiar si atunci cand acesta nu joaca, ci se afla in culise, intr-o pauza de filmari, pe Leana o apuca nabadaile. De cele mai multe ori Mugur ramane in personaj spre amuzamentul celor din echipa.

Si pentru ca o vede pe Leana in stare sa isi faca selfie-uri pe banda rulanta, indragostita de propria-i fiinta pana la sufocare, Mugur Mihaescu ii mai face cate o favoarea personajului sau chiar si cand e in smoching, pregatit de un eveniment sau o sedinta foto. Că așa e la Vacanța Mare.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră