Noul sezon „Roata Norocului” a debutat in forta la Kanal D!

24 Aug 2015
Noul sezon „Roata Norocului” a debutat in forta la Kanal D!
”Roata Norocului”, show-ul concurs atat de asteptat de romani, a plasat Kanal D pe locul doi in topul audientelor. Atmosfera incendiara din platou, intretinuta de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, a adus in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion de telespectatori.

In intervalul 20:00 -22:00, statia a inregistrat 4,7% puncte de Rating si 11,3% cota de piata, pe publicul All Urban, si 5,5% Rating si 13,2% cota de piata la nivelul publicul National (vezi tabel mai jos).
Peste un milion de telespectatori (1.013.000) din intreaga tara au urmarit Kanal D in intervalul 20:00 – 22:00, minutul de aur, inregistrat la 21:40, a tinut in fata micilor ecrane, la Kanal D, 1.654.000 de telespectatori.

Primul invitat in platoul „Roata Norocului” a fost actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare. Acesta a reusit sa o faca fericita pe micuta Gabriela Nastasia, o fetita foarte inteligenta, care are o viata plina de privatiuni.

„Isi dorea foarte mult un laptop si am reusit sa il castig, printre alte multe premii ”

Axinte a castigat o multime de premii pentru Gabriela, care, aflata in direct in emisiune, prin skype, a trait din plin emotiile si a intervenit de nenumarate ori pentru a-l „ajuta” sau incuraja pe indragitul actor. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră