Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Florin Piersic Jr. - video

17 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Florin Piersic Jr. - video

E greu să scrii un promo când îl ai invitat în emisiune pe Florin Piersic Jr. Cu ce să începi și cum să termini? Omul are carismă. Și umor cu carul. Și talent cât să mai dea și la alții. Dar e zgârcit și înțeleg că nu prea dă. Are versatilitate actoricească, umor și sensibilitate.

Florin Piersic Jr. este miliardarul de carton. Dar poate să fie și muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor. Și lista continuă. Sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care invitatul lui MariusTucă le aduce în lumina reflectoarelor în spectacolul Freak Show, unic în România, prin felul inedit în care actorul-cameleonic apare în fața spectatorilor.

Juniorul este one-man-show. Construiește monologuri și personaje memorabile. Își scrie toate textele, le regizează și le interpretează așa cum doar el știe s-o facă. Și chiar știe. În 2009, a publicat la Editura Humanitas „Opere cumplite”, volumul unu, iar în 2011 volumul „Romantic Porno.”

Florin Piersic Jr. Față în față cu Marius Tucă. O discuție, așa cum nici nu v-o puteți imagina, despre ficțiunile reale ale lumii de astăzi. Despre teatru și spectatori. Despre actori și roluri memorabile. Despre vremea pandemiei și a războiului. Despre cei care rămân oameni, dincolo de vremuri. Una peste alta, o privire tragicomică asupra lumii în care trăim. Până la urmă, viața bate teatrul, nu?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

 

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră