Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Adrian Năstase - video

10 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Adrian Năstase - video

Adrian Năstase, fostul premier al României, actualmente președintele Fundației Europene Titulescu, vorbește la Marius Tucă Show despre războaiele lumii de astăzi, în toate formele lor, despre istorie și valorile care fac parte, dincolo de vremuri,  din identitatea și rădăcinile unei națiuni.

Cât este istorie, cât este ambiție și cât este obsesie în discursul lui Putin? Care este cel mai plauzibil scenariu pentru reașezarea marilor puteri și pentru o nouă ordine mondială pe harta lumii? Ce se va schimba iremediabil după războiul din Ucraina? 

Schimbând puțin macazul și revenind pe plaiurile noastre mioritice ce spune fostul premier despre imaginea României în anul de grație 2022. Poate fi războiul din Ucraina, dincolo de tragedia umană, o șansă ca România să fie văzută și auzită? 

Soluții inteligente sau formule populiste? Pagagali, populiști sau politicieni credibili? În ce categorie s-ar încadra aleșii noștri cei de toate zilele? 

Și pentru că, în mijlocul oricărui haos, lectura și scrisul sunt adevărate terapii pentru suflet și minte, prof.univ.dr. Adrian Năstase vorbește și despre lansările de carte din cadrul Fundației Europene Titulescu.


O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră