Jeremy Clarkson & Friends au ajuns pe Amazon Prime

30 Iul 2015
Jeremy Clarkson & Friends au ajuns pe Amazon Prime
Vedeta Top Gear Jeremy Clarkson și prietenii săi - Richard Hammond și James May – au dat publicității locul unde vor putea fi văzuți începând cu 2016: Amazon Prime.

Știrea pune capăt speculațiilor asupra viitorului celor trei care în ultimele luni au fost „vânduți” la nenumărate posturi tv.

Este o mare lovitură pentru sistemul de streaming Amazon Prime, cu atât mai mult cu cât cele mai insistente zvonuri îi indicau pe cei trei în curtea rivalilor de la Netflix.

Amazon nu a dat detalii cu privire la valoarea financiară a contractului însă a declarat pentru Evening Standard că a făcut o „investi'ie semnificativă”

“Mă simt ca și când aș fi coborât dintr-un biplan și aș fi urcat într-o navă spațială”, a caracterizat situația Clarkson. „Acum facem parte dintr-o nouă generație smart TV”, a mai spus și May.

Show-ul va putea fi văzut ptin intermediul unui abonament video la Prime care costă 99 de dolari; fanii Top Gear care nu au acces la Prime nu ar trebui să intre în panică. Mai mult ca sigur Amzon va relicenția show-ul către alte televiziuni sau platforme online. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră