NBC a anunțat că acest sezon din „Hannibal” este ultimul. Fanii sunt furioși și cer continuarea serialului

24 Iun 2015
NBC a anunțat că acest sezon din „Hannibal” este ultimul. Fanii sunt furioși și cer continuarea serialului
NBC a anunțat ieri că serialul „Hannibal” nu va mai continua și ultimul episod al actualului sezon, al treilea, va fi și ultimul. Este o problemă de costuri, comentează presa americană, Bryan Fuller, creatorul serialului, intenționând să introducă în următorul sezon personajul lui Clarice Starling (interpretat de Jodie Foster în filmul original). Acest .lucru, însă, implică cheltuieli suplimentare. Mai mult, conform altor surse, pentru introducerea noului personaj este nevoie de un copyright special, iar acest lucru nu este disponibil.

Imediat, fanii au luat atitudine. O petiție cu titlul "What are you thinking? Renew «Hannibal»!" ("La ce vă gândeaţi când aţi luat acea decizie? Reînnoiţi serialul «Hannibal»!") a fost imediat formulată, iar la ora publicarii materialului petiția era semnată de aproape 55.000 de persoane.

Serialul este în acest moment extrem de popular. Primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Hannibal" a avut premiera americană pe 4 iunie şi a avut o audienţă de 2,57 de milioane de telespectatori în Statele Unite ale Americii. În România serialul poate fi vizionat pe AXN. Primul episod din cel de-al treilea sezon a fost difuzat pe 8 iunie.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră