Oare se cazează la cort? Cârcotaşa Ioana Petric, ispitită de festivalul Electric Castle

26 Iun 2015
Oare se cazează la cort? Cârcotaşa Ioana Petric, ispitită de festivalul Electric Castle
Vremea proastă de la Cluj-Napoca, ploile și corturile înecate în mocirlă par a nu o speria pe Ioana Petric. Jumătatea roşcată a Cronicii Cârcotaşilor profită de vacanţă pentru a vedea numele mari care vin să cânte la Bonţida, în apropiere de Cluj-Napoca.

Evenimentul muzical de la castelul Banffy a atras atenţia şi jumătăţii feminine de la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor. Mai mult, Ioana Petric va merge la Electric Castle împreună cu părinţii, având în vedere că Bonţida este destul de aproape de Cluj-Napoca, oraşul natal al vedetei Prima TV.

„Nu am mai fost la Electric Castle până acum, ştiu că este a treia ediţie, e aproape de oraşul în care m-am născut, dar, culmea, în anii anteriori eram la Bucureşti”, spune Ioana Petric. Roşcata va merge la Bonţida cu mai mulţi prieteni, dar va trece şi pe acasa, la Cluj, unde ajunge foarte rar în ultima vreme. „Sunt foarte entuziamată să merg la acest festival, vreau să-i văd neapărat pe The Prodigy, va fi a doua oară pentru mine, şi pe Rudimental. Al treilea motiv pentru care am ales Electric Castle este că astfel mai ajung şi eu pe acasă”, s-a destăinuit prezentatoarea Cronicii Cârcotaşilor.

Timp de patru zile, pe cele şase scene ale festivalului Electric Castle vor urca peste 150 de artişti. Printre marile nume aşteptate de public se numără Fatboy Slim, Nouvelle Vague, The Prodigy, Parov Stelar şi Rudimental. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră