Dragoş Pătraru revine la TVR cu Starea naţiei

21 Aug 2015
Dragoş Pătraru revine la TVR cu Starea naţiei
Dragoş Pătraru revine la TVR 1 cu emisiunea de autor Starea naţiei, din 31 august. Emisiunea va avea săptămânal cinci ediţii, cu una în plus faţă de sezonul trecut. Telespectatorii TVR 1 se vor întâlni cu Dragoş Pătraru şi Starea naţiei de luni până joi şi duminica, de la ora ora 22.00.

„TVR ne-a anunţat de schimbarea orei Starea naţiei imediat ce am încheiat primul sezon. Este o recunoaştere a performanţelor de audienţă înregistrate de noi în primul sezon şi dovedeşte că TVR a fost atentă la solicitările numeroase venite din partea publicului. Starea naţiei a înregistrat cea mai bună audienţă în comparaţie cu celelalte emisiuni de seară ale postului public, iar dorinţa telespectatorilor săi a fost de a fi difuzată mai devreme. Aşadar, din 31 august, ne întâlnim de la 22.00 la TVR 1”, spune Dragoş Pătraru, realizatorul şi prezentatorul programului Starea naţiei.

„Şi pentru că telespectatorii vor să ne vadă mai mult, în noul sezon avem cinci premiere în loc de patru: luni, marţi, miercuri, joi şi duminică, de la 22.00, cu reluare dimineaţa, de la ora 09.00. În plus, ediţia best of va fi difuzată sâmbăta dimineaţa.”, spune Dragoş Pătraru.
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră