Nici mogulii nu mai sunt ce-au fost. Donald Trump, concediat de NBC

30 Iun 2015
Nici mogulii nu mai sunt ce-au fost. Donald Trump, concediat de NBC
Postul de televiziune NBC l-a “concediat” pe Donald Trump din cauza unor declarații rasiste. NBC a anunțat într-un comunicat oficial că a renunţat la relaţiile de afaceri cu Donald Trump. Astfel, postul de televiziune a precizat că nu va mai transmite concursurile de frumuseţe Miss USA şi Miss Universe, care fac parte dintr-un joint venture între NBC şi Donald Trump. De asemenea, miliardarul american nu va mai prezenta emisiunea "The Apprentice".

Decizia NBC a fost luată după o declaraţie recentă făcută de Donald Trump în discursul prin care şi-a anunţat candidatura în cursa prezidenţială, în care a spus că imigranţii mexicani sunt violatori şi traficanţi de droguri.

Donald Trump a reacţionat foarte repede după decizia anunţată luni de NBC şi, în timpul unei întruniri la care participa, la Chicago, a spus că el este acela care a pus capăt relaţiei profesionale cu postul de televiziune american.

"Ei nu au vrut ca eu să candidez la preşedinţie, pentru că voiau să prezint emisiunea «The Celebrity Apprentice»", a declarat Donald Trump în faţa reporterilor prezenţi la eveniment. "Nu au fost încântaţi de alegerea mea. În ceea ce priveşte încheierea relaţiei profesionale, trebuie să fac acest lucru, pentru că părerea mea despre migraţie este foarte diferită de aceea a directorilor de la NBC", a adăugat el, citat de Mediafax. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră