Discovery: când bărbații redevin copii - cum arată camera lor de joacă

16 Aug 2015
Discovery: când bărbații redevin copii - cum arată camera lor de joacă
Un spațiu doar pentru tine, amenajat complet după gusturile tale, pentru hobby-urile tale – cum să nu îți dorești locul care te reprezintă și este destinat relaxării și distracției? Acest vis poate deveni realitate chiar la tine acasă. Televizoare, jocuri, minibar, orice lucru care este pe placul proprietarului.
În fiecare episod, Siragusa și Cameron vizitează o casă în care bărbatul își dorește ca o anumită cameră să fie transformată într-o încăpere specială, cu dedicație, pentru el și hobby-urile lui. Cu alte cuvinte, să devină Refugiul bărbatului. Noua emisiune are premiera pe Discovery Channel, miercuri, 26 august, de la ora 20:00.

Fiecare “bârlog” este special proiectat pentru beneficiarul său, în funcție de preferințele și pasiunile lui. Spațiul este apoi renovat astfel încât să includă, printre altele, un centru media, un minibar și un loc de odihnă, totul fiind gândit în jurul unor teme precum hochei, surf, curse auto, schi, golf, rock-n-roll și altele. În timpul renovării, prezentatorii programului vin cu idei și instrucțiuni pentru ca proprietarii spațiilor respective să-și poată amenaja ei înșiși un loc așa cum și-au dorit, iar în finalul fiecărui episod, proaspăt refăcutul ”refugiu” îi este dezvăluit beneficiarului, care nu a văzut deloc încăperea în timpul transformării.
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră